Bransje og nettverk

En viktig del av Østnorsk Filmsenter sine oppgaver er å tilrettelegge for en produktiv og bærekraftig filmbransje i regionen. Ved siden av direkte filmstøtte, har filmsenteret som mål å bidra til en positiv utvikling av bransjen i regionen gjennom å tilby kurs og nettverkssamlinger for alle fagfunksjoner. Kurs og samlinger annonseres i god tid her på nettsidene, på våre Facebook-sider og via vårt nyhetsbrev.
Dokumentarforum & Fiksjonsforum - sammen er vi sterkere!

Vi arrangerer jevnlige bransjesamlinger under vignettene "Dokumentarforum" og "Fiksjonsforum" hvor bransjen i regionen får mulighet til faglig utveksling. Konseptet er enkelt: Dokumentarforum og Fiksjonsforum skal være faglige forum og fellesskap, der de som ønsker det skal få feedback på prosjektene og ideene sine fra likeverdige i en profesjonell og trygg ramme. I tillegg er det ment å være et positivt, uformelt og uunnværlig treffsted, der folk rett og slett møtes for å bidra til å gjøre hverandre bedre. Vi håper at mange av dere ønsker å utfordre fellesskapet ved å dele noen av tankene, utfordringene og problemstillingene dere baler med i det daglige. Sammen er vi sterkere! 

Vi samles to ganger i halvåret til Dokumentarforum, og to ganger i halvåret til Fiksjonsforum. Alle som jobber med film og tv (eller ønsker å jobbe med film og tv) i regionen er velkomne til å delta. Jo fler, jo bedre! Vi inviterer til samlingene i god tid via nettsidene våre, Facebook, nyhetsbrev og e-post. Sjekk om dato for de neste samlingene er klare i kalenderen.

Registrer deg i bransjeregisteret!

Bransjeregisteret på vår nettside skal gjøre det enkelt å finne fram til filmfaglige ressurser i vår region. For å registrere deg i bransjeregisteret, følg oppskriften nederst på denne siden. Registrerer du deg her, vil du også få invitasjon til våre bransjesamlinger hvor det er muligheter for å få faglig input, vise dine filmer eller presentere works-in-progress.

Tips oss gjerne!

Har du et innspill til et nyttig tema for et kurs eller en samling? Vi er avhengige av innspill fra bransjen på hva slags kurs det er behov for og hvilke problemstillinger dere ønsker belyst. Vi er til for bransjen, så ikke nøl med å ta kontakt!

Nyhetsbrev

Vil du ha nyheter fra regionen og påminnelser om kommende frister? En av våre viktigste kommunikasjonskanaler er vårt nyhetsbrev. Trykk her for å abonnere!