Bransjedagene Film-TV-Spill

11. september arrangeres årets Bransjedager på Scandic Lillehammer Hotel. Temaene for dagen er kreativ ledelse, etisk ansvar, og TVens framtid og multiplatform storytelling! Påmelding: 30.n august!!

29. august 2018

Dette blir en dag fylt med spennende innhold som vil engasjere og fascinere deg. Det blir foredrag, paneldebatter og et utstiller-område hvor du får møte store bransjeaktører. 

Østnorsk filmsenter vil, sammen med Midgard Filmcommission Norway, The Lipp, Hamar Game Collective, Fabelaktiv og Lillywood representere det regionale film-og spillmiljøet. Besøk oss gjerne til en prat!

Dette er en unik mulighet for spill-, TV-, og filminteresserte til å la seg inspirere av nyheter i medieutviklingen og til å møte bransjen! Bransjedagene 2018 inviterer både studenter og bransjefolk, og har som mål å bidra til å bygge broer mellom fagmiljø og studenter.

OBS! Påmelding innen 30. august!

PROGRAM 2018

Kl: 08.45   REGISTERING

Kl: 09.15  Åpning med dekan
Kl: 09.20  Christian Brosstad

Christian Brosstad er kommunikasjonsdirektør i Atea. Han har tidligere vært direktør for kommunikasjon og digitale tjenester i Forbrukerrådet og kommunikasjonsdirektør i SpareBank 1 Gruppen. Han skal snakke om digitalisering, digital kommunikasjon, sosiale medier og etikk på Bransjedagen.

Kl: 09.50  Marius Borge – NEP  + Eirik Koren – DiscoveryPlatformen Mediabank og OL– hva gjorde de sammen med Eurosport og Discoveryunder OL?

KARRIEREMINGLING – Her kan du møte blant annet NRK, Østnorsk filmsenter, Monster, Spekter ect.

Kl: 11.00  Gu?rkan Özturan
Gürkan Özturan er en akademisk aktivist og høyrespesialist innenfor digitale rettigheter og friheter. Han er blitt publisert og intervjuet av en rekke store mediehus. Özturan er administrerende direktør for den rettighetsfokuserte, uavhengige plattformen dokuz8NEWS, som publiserer nyheter som kommer fra sosiale plattformer og menneskerettighetsnett i Tyrkia. Plattformen har nylig startet et prosjekt om utviklende datajournalistikk i skyggen av den økende undertrykkelsen av kritiske stemmer i Tyrkia. Som en del av Bransjedagene 2018 vil han snakke om betydningen av transnasjonal kooperativ nyhetsformidling for journalistikk og samfunnets fremtid.

Kl: 11.30  Melinda Jacobs
Melinda S. Jacobs skal snakke om hvordan man skaper engasjement både for spillere og seere i spillprogrammer. Jacobs har spesialisert seg i atferdsendring  ved å bruke spill og psykologi som virkemidler. Hun er en internasjonal foredragsholder som snakker om spillifisering, psykologi og fortelling og har presentert sin forskning på eventer som Festival of Games, Gamification World, UPRISE og Gamification Europe.

LUNSJ

Kl: 13.00  Nina Barbosa – Barbosa Film
Nina M. Barbosa Blad er filmprodusent i Barbosa Film. Hun gikk ut fra Den Norske Filmskolen for bare 4 år siden og har nå eget filmselskap, og vant i fjor en Amanda for Årets kortfilm med «Min søster». Hun har et mål om å ansette 60% kvinner og 40%, et mål hun har overgått. Nina skal snakke om hvordan og hvorfor man kan skape et eget filmselskap, mangfold og strategi. Sammen med NRK skal hun nå i gang med å skape den nye webserien “Nudes” på P3.

Kl: 13.30  Charlo Jørgen Halvorsen – NRK
Charlo Jørgen Halvorsen skal intervjues av registudent Ina Luna Gundersen og de skal sammen tenke høyt om norsk TV i fremtiden, etisk ansvar for TV- og filmbransjens ansatte, og hvordan motivere kollegaer. Halvorsen jobber som underholdningsredaktør i NRK og har ifølge Dagbladet “Underholdnings-Norges mektigste jobb”. Han hadde lederansvaret for utviklingen av programmer som Lille lørdag, Borettslaget og Skavlan.

KARRIEREMINGLING – Her kan du møte blant annet NRK, Østnorsk filmsenter, Monster, Spekter ect.

Kl: 14.20  Anne Beate Hovind
Anne Beate Hovind skal gi oss inspirasjon om lederskaps nøkkel og hvordan hun overbeviser sponsorer i sin jobb. Hvordan skape moderne ledelseskultur og god arbeidskultur, som leder? Hun er utdannet prosjekt og endringsleder, og har i 20 år arbeidet som leder i grensesnittet mellom kunst og by- og stedsutvikling. Hovind innehar en ”kombinasjonskompetanse” fra både kunstfelt og det private næringsliv. 

Kl: 14.50  Thomas Robsahm
Thomas Robsahm er norsk filmprodusent og han har jobbet med personer som Margreth Olin og Joachim Trier. Han er tidligere spillefilmkonsulent for NFI og har oppdaget mangelen for ordninger i den norske filmbransjen til å fremme nye talenter. Skal nå gjennom prosjektet Filmskapere og utviklingsselskapet Amacord dyrke utviklingen av talenter i norsk film- og tv-produksjon. Han ønsker også å bygge bro mellom spillefilm og dokumentar.

KARRIEREMINGLING – Her kan du møte blant annet NRK, Østnorsk filmsenter, Monster, Spekter ect.

Kl: 15.45  Paneldialog
Kl: 16.30  Konferensier takker for seg!
Kl: 17.00  SLUTT


Til Påmelding