Eksklusiv visning, kun en kveld: The Bird Catcher

I samarbeid med Filminvest har Østnorsk filmsenter og Lillehammer kino gleden av å invitere deg til en eksklusiv visning av THE BIRD CATCHER, onsdag, 29.mai kl 20:30 på Lillehammer kino, sal 2.

15. mai 2019

Filmens manusforfatter er Lillehammer-baserte Trond Morten Kristensen. Venaasen og filmens britiske regissør Ross Clarke vil være tilstede under hele arrangementet. Etter filmen blir det en samtale med disse to, ledet av Lillehammers kultursjef, Olav Brostrup Müller. Her vil også publikum få mulighet til å stille spørsmål fra salen.

Filmen er foreløpig ikke satt opp på norske kinoer og det vil derfor være en eksklusiv anledning for å se filmen og hilse på både manusforfatter og regissør. Filmen vises med original tale (engelsk).

Om filmen
THE BIRD CATCHER er en britiskprodusert spillefilm som i sin helhet er spilt inn i vår region. Handlingen er satt til Trøndelag i 1942. Esther forsøker å flykte da deportasjonen av de norske jødene starter. Hun finner snart skjulested pa? en okkupert ga?rd i nærheten av svenskegrensen. Her må hun spille sitt livs skuespill for å overleve, et spill som får store konsekvenser for alle rundt henne.

Om manusforfatteren
Trond Morten Kristensen Venaasen er utdannet manusforfatter ved Den norske filmskolen, i tillegg til å ha mellomfag drama/teater og grunnfag filmvitenskap. Han har vært manusforfatter for Elleville Elfrid sammen med Frank Mosvold og Tom Petter Hansen for KOOL og NRK, samt konsept og manus på TV-serien Hubert. Venaasen har sammen med Morten Hovland skrevet og konseptutviklet Trio-universet og TV-serien Helium.

Om regissøren
Regissøren Ross Clarke har blant annet regissert Desiree og Skid Row, med skuespillere som Joseph Morgan og Pras Michel.

Billetter
Billett fåes kjøpt i kinoens app eller her