#filmdrømmer 2021

På bakgrunn av for få innsendte bidrag til konkurransen, har vi besluttet å ikke avgjøre en vinner denne våren.

6. juli 2021

Vi har konkludert at tidspunktet for konkurransen har vært lite heldig, da dette falt midt i semesteravslutning for de aller fleste. Det viste seg også at flere av bidragene ikke oppfylte kravene vi satte gjennom temaet. Noe vi mener kan skyldes for lite tid og det uheldige tidspunktet for konkurransen.
Vi ønsker derfor å skape en ny sjanse for filmkonkurranse i løpet av året med lengre leveringsfrist. Følg oss på Facebook og Instagram for nyheter rundt neste mulighet.  

Vi takker for forståelse, og for bidragene som kom inn til konkurransen.

Likevel ønsker vi å trekke frem et bidrag som ble sendt inn av en meget ung filmskaper. Han falt utenfor aldersgrensen med sine 11 år, men juryen vurderte likevel filmen på siden av konkurransen, da vi ønsker at det skal være rom for å ivareta alle talenter som er interessert i å skape film, uavhenging av alder. Vurderingen fra juryen ble gjort med krav lik de andre filmene, og sammenlagt scoret denne filmen høyest i år. 

Film: “En modig Edderkopp”  Filmskaper: Sigurd Berge Renolen (11 år)

Juryens vurdering: “Denne filmen forteller en klassisk historie, som står i godt forhold til tematikken Modig/feig. En edderkopp møter en større edderkopp, og er redd for å spises. De finner heller ut at de skal være venner. En enkel film om redselen for å møte andre “mennesker/edderkopper”, noe mange av oss kan kjenne oss igjen i. Enkel historie, som er godt teknisk utført i stop motion animasjon (tidkrevende). Historien kunne by på større vendepunkt, mer suspense, men har en reise. Selv om denne deltageren faller utenfor konkurransen, mener vi at dette er konkurransens beste bidrag. -og synes det er viktig å gi ekstra motivasjon til denne deltageren for å fortsette å jobbe med film. "