Hva drømmer du om?

Er du mellom 15 og 25 år er du invitert med på Østnorsk filmsenters filmkonkurranse. Temaet for konkurransen er DRØMMER, og DU kan vinne 10 000 kroner.

8. mai 2020

Du trenger IKKE et stort team eller masse proft utstyr for å lage vinnerfilmen. Tvert imot! Vi er opptatte av HVA du ønsker å fortelle, og HVORDAN du formidler historien din! Du kan bruke det utstyret du har tilgjengelig - gjerne mobiltelefon. Temaet kan tolkes helt fritt og vi tar imot filmer i alle sjangere – drama, komedie, triller, fantasy, sci-fi, dokumentar, musikkvideo eller animasjon.

Premier: 10 000 kroner i første premie, og 5 000 kroner til andre og tredje plass

Frist for innsending: 1. juni

De tre beste filmene skal vises på Østnorsk filmsenters Youtube-kanal, på SoMe og andre plattformer. Vinnerne vil også få tilbud om profesjonell veiledning til videreutvikling av filmen.

KONKURRANSEREGLER
- Filmen skal ikke være lenger enn 3 minutter.
- Deltakerne må være mellom 15 og 25 år
- Deltakerne må bo i Innlandet
- Det er ingen krav til innspillingsutstyr
- Du kan ikke bruke kommersiell musikk. Bruk denne lenken for gratis musikk 
- Husk å få tillatelse fra de du filmer til å vise filmen
- Filmen sendes i mp4-format til maria@ostnorskfilm.no (send en link via filemail eller WeTransfer). Merk innleveringen din med «DRØMMER» og skriv navn, alder og bosted i mailen.
- Ved å delta i konkurransen gir du Østnorsk filmsenter rett til å publisere filmen på Youtube og SoMe.
- Frist: 1. juni 2020

Trenger du hjelp til inspirasjon til hvordan en trygg filmproduksjon skal foregå i disse Korona-tider? Sjekk denne linken!

JURYEN
Christian Lo er regissøren bak kinosuksessene Los Bando (2018) og Bestevenner (2009) og jobber for filmselskapet Filmbin på Lillehammer. Filmbin lager filmer for barn og ungdom, og har vært nominert til EFA Young Audience Award («den europeiske Oscaren») med filmen Los Bando.

Arild Halvorsen er prosjektsjef i produksjonsselskapet Fabelaktiv på Hamar. Selskapet er av landets ledende på originalskrevet innhold for barn og unge, og har blant annet vunnet Emmy for serien Energikampen. Han står også bak dramaseriene Helium (2018) og de tre seriene Trio. Arild har et stort internasjonalt nettverk i TV-bransjen.
Kjersti Gullvåg har jobbet i TV-bransjen i 20 år, i ulike roller, for det meste som programleder og regissør. Utdannet regissør ved dokumentarlinja på Lillehammer. Har vært involvert i en del manus og utviklingsarbeid både innenfor drama og dokumentar/TV samt jobbet som journalist og skuespiller. Hun kaller seg selv for en medie-potet.

Lotte Lundemo er 15 år og går på en ungdomsskole på Lillehammer. Hun liker å tegne, male og se på serier og filmer. Favorittfilmene er Call me by your name, 16 candles og Little women, og favorittseriene er Anne with an E, Papirhuset, Stranger Things og Lucifer.