Ny filmkommisjonær til Lillehammer

Fra 1.februar overtar Linda Steinhoff i Midgard Filmcommission Norway etter Berit Rødstøl.

11. januar 2019

Midgard Filmcommission Norway ble opprettet i august 2018 med kontor i både Lillehammer og Trondheim og skal aktivt selge og markedsføre Innlandet som innspillings- og produksjonssted for film og tv. Midgard er et treårig prosjekt med en 50% stilling på Lillehammer ut 2020.  
Steinhoff er utdannet fra The Academy of Live and Recorded Arts i London og har 13 års arbeidspraksis innenfor filmindustrien i Berlin med utvikling, casting, og markedsføring - hovedsakelig med internasjonale koproduksjoner som To Liv, Max Manus, Før snøen faller.
Som halvt norsk og halvt tysk i Berlin har hun i disse årene samtidig vært svært opptatt av å hjelpe norsk filmbransjes synlighet på spesielt det tyske film markedet og drevet med internasjonal nettverksbygging.
Med selskapet Lights Promotion styrket hun, sammen med Trine Marie Skauen, promoteringen av nordisk film, skuespillere og filmskapere internasjonalt under Berlinalen. Siden september 2018 har Steinhoff vært prosjektleder i Lillywood, bransjenettverket i Lillehammer området

"Jeg gleder meg til å samarbeide med kontoret i Trøndelag for å jobbe effektivt med markedsføringen av regionen som et attraktivt innspillingssted for den internasjonale bransjen og for å få flere internasjonale filmer hit.", sier Steinhoff.  
I tillegg til det skal hun engasjere seg for å skape en god logistikk for å kunne imøtekomme og ivareta produksjoner og presse som kommer til regionen.  

Link til Midgard Filmcommission Norway
Link til Lillywood