Unik mulighet: Paul Boross til Hamar

Han er mest kjent for å ha en stor påvirkning på mediebransjen, og er kjent som The Pitch Doctor, men budskapet og innsikten han kommer med helt sentralt for alle som har noen form for kundekontakt.

16. november 2020

For ALLE som befatter seg med presentasjoner, innsalg, kundemøter – alt som har med det å «selge» å gjøre – om det så er et produkt, en tjeneste eller en idé; - du har noe å lære av Paul Boross.  

Han er mest kjent for å ha en stor påvirkning på mediebransjen, og er kjent som The Pitch Doctor, men budskapet og innsikten han kommer med – det er helt sentralt for alle som har noen form for kundekontakt.  

At han kommer til Hamar er utrolig kult, og han vil garantert få deg til å kjenne deg igjen, til å føle deg inspirert, til å lære masse – og til å le!

Dato: 26.11.2020
Tid: 18.00-20.00
Sted: Hamar Kino
GRATIS

OBS: Vi har svært begrenset med plass. Er du interessert i å delta, send en mail med ditt navn og ditt telefonnummer til maria@ostnorskfilm.no
Husk at du må holde deg hjemme ved ethvert tegn for forkjølelse og sykdom!Kort BIO:

Paul Boross — aka The Pitch Doctor — specialises in the “art and science” of corporate communication. Drawing on a career that has taken him from primetime TV, music and stand-up comedy to production, development, consultancy and motivational psychology, Boross works regularly with such power players as the BBC, Google and Nestlé, training executives in communication, presentation and pitching. His frontline experience of performance — his credits include a 12-year stint at London’s legendary Comedy Store — coupled with a strong commercial grounding enable him to deliver effective and focused skills to clients from a range of industries, from media to medicine. Paul is a much in demand international keynote speaker and his four bestselling books, continue to sit high in the Amazon charts.