Ungdoms-Game Jam Lillehammer

Har du lyst til å lære å lage dataspill på rekordtid? Vil du vite hvordan det er å studere eller jobbe med dataspill? Vi arrangerer ungdoms-game jam på Lillehammer i april!

Dette er et lynkurs i gamedesign for dataelskere fra og med 14 år!

Sted: Lillehammer Fritids -og Aktivitetssenter

Dato: 29. + 30.4.2023

Tidspunkt: kl 12-16 Begge dagene

Pris: GRATIS

PÅMELDING HER

OBS: Det er begrenset med plasser.

Forkunnskaper: Grunnleggende kunnskap innenfor Windows, grunnleggende engelsk-kunnskaper, USB-pinne eller annet lagringsmedia for deling av filer og lagring av prosjekt.

Påmeldte burde helst ha interesse i å sitte med samme prosjekt i flere timer i strekk. Vi sørger for rikelig med pauser underveis.

Hvem er lærere?

Hauk Seim Flåøien og Ola Bjørkli Rasch er lærere i Game Design ved Eidsvoll Kulturskole, hvor deunderviser elever i aldersgruppe 12-16 i design av dataspill gjennom at elevene planlegger og gjennomfører egne prosjekter.

Hauk Seim Flåøien er til vanlig spillgrafiker og designer ved Vertebrae Entertainment AS i Hamar, som del av Hamar Game Collective. Han har utviklet alt fra pedagogiske lærespill til protestspill for skeive rettigheter. Hauk tar faglig fokus på visuelt design og audio.

Ola Bjørkli Rasch jobber som ungdomsarbeider i Eidsvoll ved Ung Fritid, og har bakgrunn i alt fra spillstudier ved HINN og dataelektronikk til skogsarbeid og slakteri. Ola tar faglig fokus på teknisk design og historiefortelling.

Forrige
Forrige

Call for projects: Games without players: How to reach your audience?

Neste
Neste

Ny tilskuddsordning for nyetablerte produsenter