Call for papers til Symposium BAM! 2023

BAM! 2023 er et symposium arrangert av forskergruppen BAM! - Bransjestudier i audiovisuelle medier ved Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi på Høgskolen i Innlandet.  

Dato: 20. og 21. november 2023 
Sted: Hamar
Tema: Robotene kommer! Hvordan vil kunstig intelligens (KI) påvirket den norske film, tv og spillbransjen i nåtid og framtid.   

BAM! vil utforske hvordan kunstig intelligens (KI) påvirker den norske film, tv og spillbransjen i nåtid og framtid, ønsker å få inn paper på artikler som omhandler den norske film, tv og spillbransjen. Temaet til abstract trenger ikke nødvendigvis å berørembruken av KI i norsk film, tv og spillbransjen men kan dekke andre områder i disse bransjene.
Fristen for å sende inn er 28 September. Om du deltar med paper vil man få mulighet for å presentere dette for å få tilbakemelding. På programmet vil det i tillegg være 2 keynotes, workshop om NRF søknader og paneldebatter. Det er gratis og man trenger ikke å ha levert et abstract for å delta. Programmet vil bli kunngjort i starten av oktober.
Meningen er at ikke bare akademikere og forskere skal møtes, men også at folk fra bransjen og forvaltingen. BAM! håper at symposiet kan legge grunnlaget for starten på en søknad tilknyttet NFR om norsk film- TV og spillbransje, og er derfor også på jakt etter miljøer som kunne være interessert i å være en samarbeidspartner. Det er med andre mange grunner til å delta på symposiet. Så det er bare å holde av datoene og gjerne ta kontakt om du lurer på noen.

Fristen for å registrere seg til symposiet er 20 oktober. 

 

Forskergruppen kommer også med antologien Nye perspektiver på den norske film, tv og spillbransjen på Fagbokforlaget i vinter 2023 og hadde et spesialnummer i Norsk Medietidsskrift i 2022 som du kan lese her: Norsk medietidsskrift | Volum 29 | Utgave 4 | Innholdsfortegnelse (idunn.no) som hadde fokus på forskning på egen kreativ praksis. Begge utgivelsene kom som følge av papers og perspektiver som ble presentert på Symposiet i 2019 0g 2021.

Forrige
Forrige

Ny rådgiver i Østnorsk Filmsenter

Neste
Neste

Reisestøtte: vi endrer satsene