Nytt bransjeregister!

Østnorsk Filmsenter er glad for å kunngjøre lanseringen av et nytt bransjeregister for den audiovisuelle bransjen i Innlandet!

Vi har gjort en totalrenovering av bransjeregisteret og utformet en helt ny nettside kun med dette formålet. Ettersom vi nå har startet på nytt, så må ALLE MÅ REGISTRERE SEG PÅ NYTT. Dette gjelder også de som tidligere har bidratt med testing av registeret, da vi har slettet alle eksisterende oppføringene. I tillegg så må du være registrert for å søke tilskudd hos Østnorsk Filmsenter!

Vi kommer til å sende ut en epost til alle som allerede er registrert i den gamle registeret med link til det nye.

Det er viktig at alle aktører i det audiovisuelle feltet i Innlandet registrerer seg og sitt selskap slik at dere kan bli funnet av både kollegaer og nye interessenter som ønsker å komme til eller finne personal, selskaper, fasiliteter eller stab fra Innlandet.

Her er lenken til det nye bransjeregisteret: https://register.ostnorskfilm.no/

For å registrere deg og ditt selskap, vennligst trykk her.

VÆR OPPMERKSOM PÅ AT REGISTERET ER PÅ ENGELSK, DERFOR BER VI OM AT DU SVARER PÅ ENGELSK NÅR DU REGISTRERER DEG.

Du kan også finne lenken til det nye bransjeregisteret øverst på Østnorsk Filmsenters hjemmeside.

Registreringsprosessen innebærer at du registrerer deg selv / ditt selskap, deretter vil Østnorsk Filmsenter bli varslet om en ny oppføring. Vi vil deretter godkjenne registreringen og sende deg en link som fungerer som en kode / nøkkel for å gjøre endringer i din oppføring senere. Da vil du bli søkbar i katalogen!

Prosessen er slik at du registrer deg / ditt selskap, så vil vi i Østnorsk Filmsenter få beskjed at en ny oppføring er registrert. Vi vil da godkjenne din registrering og sende deg en link som fungerer som en kode / nøkkel for å gjøre endringer i din oppføring senere. Da vil du bli søkbar i katalogen!

Vi kommer til å aktivt bruke og vise til bransjeregisteret fremover slik at det blir et naturlig sted for eksterne og interne å oppsøke for å finne kompetanse i regionen.

Vi oppfordrer også alle som registrerer seg og bruker registeret til å gi oss tilbakemeldinger dersom det er noe dere savner, eller om dere har forslag til forbedringer. I så fall, så ta vennligst kontakt med Kristoffer Fagernes på e-post: kristoffer@ostnorskfilm.no.

Forrige
Forrige

Østnorsk Filmsenter lyser ut 7 stipender til Spillkonventet

Neste
Neste

Tilbake til Banken: En filmskapers reise