Ledig stilling som rådgiver

Vi ser etter en ny rådgiver for produksjon, bransje og talent fra september 2023. Søknadsfrist er 10. juni!

Vi tilbyr en spennende og utviklende stilling som rådgiver i en bransje i rask utvikling. Som ansatt hos oss vil du styrke oss med å løfte Innlandets audiovisuelle bransje i tråd med filmsenterets strategiske mål. Arbeidet skjer i tett samarbeid med daglig leder og i nær kontakt med det regionale produksjonsmiljøet.

Som rådgiver må du ha forståelse for rollen filmsenteret har som forvalter av offentlige midler, og de lover og forskrifter vi forholder oss til. Du har erfaring fra audiovisuell produksjon, markedsføring eller prosjektledelse og du er svært engasjert i å løfte andre. Stillingen innebærer noe reising til festivaler og filmfaglige møteplasser nasjonalt og internasjonalt.

Som rådgiver har du ansvaret for søknadsveiledning og -håndtering knyttet til våre årlige søknadsfrister. Du bistår både film- og spillkonsulent med din overordnede produksjonstekniske vurdering med hensyn til gjennomføringsevne og finansiering. Dessuten skal du kunne initiere, planlegge og gjennomføre tiltak for den profesjonelle bransjen og unge talenter.

Vi er en liten stab som jobber tett, og det vil være en del administrative oppgaver. Du må like å jobbe i team, men du må også ta et selvstendig ansvar for ditt felt, inkludert praktisk gjennomføring av ulike tiltak og informasjonsarbeid via sosiale medier, nyhetsbrev osv. 


Forventninger til søkerne:

Vi søker deg som vil være en engasjert rådgiver, som har god kjennskap til audiovisuell bransje og som har en genuin interesse for å løfte den audiovisuelle bransjen i Innlandet. Vi ønsker oss søkere med gjennomføringsevne, gode rutiner og kommunikasjonsevner.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Kjennskap til filmproduksjon og audiovisuell bransje

  • Gode datakunnskaper

  • Evnen til å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig

  • Motivasjon til å tilegne deg ny kunnskap

  • Erfaring med kommunikasjon via sosiale medier

  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk

  • Gode sosiale evner

  • Det er en fordel om du har kunnskap om markedsføring, økonomi eller kreative entreprenørskap

 

Betingelser:

Vi tilbyr en 100% fast stilling med 6 måneder prøvetid, med snarlig tiltredelse, senest 01.09.2023. 

Lønn og øvrige betingelser etter avtale.

Kontorsted er på Lillehammer.

Søknadsfrist 10.juni 2023.

Søknad med CV sendes til post@ostnorskfilm.no

Eventuelle spørsmål kan rettes til påtroppende daglig leder Maria Kluge (tlf. 46 91 36 82)


Om arbeidsgiveren

Østnorsk Filmsenter er en aktiv og offensiv pådriver for audiovisuell produksjon i Innlandet. Våre viktigste virkemidler er tilskudd til utvikling og produksjon av kort- og dokumentarfilm, TV-produksjon og spill, samt kompetansehevende tiltak og nettverksarbeid innen bransjen. Senteret har også et ansvar knyttet til arbeid mot unge talenter.
Østnorsk Filmsenter er eid og driftet av Innlandet fylkeskommune, samt kommunene Lillehammer, Øyer og Gausdal. Senteret mottar sine produksjonsmidler fra Kulturdepartementet.

Østnorsk Filmsenter er samlokalisert med Filminvest i Filmbanken på Stortorget i Lillehammer.

Forrige
Forrige

Ledig stilling som filmkonsulent

Neste
Neste

FILMTALENT INNLANDET 2.0